Čaro jarnej svadby

Jarná svadba

Asi každá nevesta bude súhlasiť s tvrdením, že jej svadobný deň je jedným z najkrajších dní na svete. A svadba v každom ročnom období má niečo do seba. Svadba v zime prináša rozprávkovú atmosféru zabalenú do trblietania snehu, svadba na jeseň okúzľuje zafarbením listov. Najobľúbenejšie letné svadby do tohto výnimočného dňa vnášajú teplé slnečné lúče. V čom sú jedinečné jarné svadby? Podľahnite ich čaru aj vy.

Nezabudnuteľná jarná svadba

Jedinečnú atmosféru prináša svadba v priebehu prvých jarných dní. Je sprevádzaná prvými teplými slnečnými lúčmi a prvými jarnými kvetinami. Neuveriteľne romantická je tiež svadba pod rozkvitnutými čerešňami počas májových dní. Jednou z najväčších výhod jarnej svadby je najmä príroda, ktorá farbami priamo žiari. A jej farby sa môžu stať tiež inšpiráciou pre farbu vašej svadby.

Kvetiny, kam sa pozriete

Túžila ste vždy po nežnej svadobnej kytici zo snehovo bielych konvaliniek, alebo ste si naopak priali rozžiariť svadbu neprehliadnuteľnými žltými narcismi? Jar zvádza na to, aby sa očarujúce jarné kvetiny stali súčasťou nielen vašej svadobnej kytice, ale tiež celkovej výzdoby.

Ani zima, ani veľmi horúco

Ďalšou prednosťou jarnej svadby je počasie, ktoré býva veľmi príjemné. Priemerná teplota sa počas jarnej sezóny pohybuje okolo 7,4 stupňa Celzia a pocitovo je teplota vďaka teplým slnečným lúčom ešte vyššia.

Dokonalé svadobné fotografie

Významnou pamiatkou na svadobný deň sú svadobné fotografie, prípadne svadobné videá. Ak si prajete, aby tieto spomienky priamo sršali romantikou, nadchne vás pozadie v podobe rozkvitnutých stromov.

Nevesta ako jarná víla

Tiež svadobné šaty a ďalšie doplnky pre nevestu môžu byť prispôsobené romantickej atmosfére jari. Nesiahnete vedľa, ak zvolíte jednoduché biele šaty zdobené decentnou čipkou. Čo sa týka šperkov, ktoré sú dôležitou súčasťou nevestinho vzhľadu, zvoľte tie, ktoré sú jemné a romantické. Inšpirácia jarnými kvetmi sa môže samozrejme premietnuť tiež do vybraných šperkov. Každej neveste budú slušať tiež nadčasové brilianty a perly. Čo sa týka farieb drahých kameňov, inšpiráciu môžete opäť hľadať v jarných farbách. Nebojte sa zelenej, žltej či marhuľovej.

Snubné prstene

Ani pri jarnej svadbe sa výberu snubných prsteňov nevyhnete. Pri výbere je dobré dbať na to, aby sa vám prstene páčili aj za niekoľko rokov. Ako vybrať dokonalé snubné prstene, ktoré si zamilujete? Inšpirujte sa naším článkom výber snubného prsteňa.

 

Nebyl nalezen žádný komentář