Eternity, trendy vo svete snubných prsteňov

snubné prstene eternity 2019

Svadba je jednou z najväčších udalostí v živote páru a je nerozlučne spojená so šperkami, či už v podobe zásnubných prsteňov, svadobných šperkov, ktoré dokonale ladia k svadobným šatám, alebo v neposlednom rade snubných prsteňov. Rok od roku sa trendy snubných prstienkov menia, aké sú tie pre rok 2019?

Výber snubných prsteňov

Snúbencom sa odporúča vyberať prstienky s dostatočným predstihom, najmenej 3 mesiace pred svadbou, a výber neunáhliť. Predsa len sa práve snubné prstene stanú ozdobou vašich rúk aj na desiatky rokov. Rovnako tak, ako sa mení móda v oblasti svadobných šiat, menia sa aj trendy snubných prsteňov. Tie vám poodhalí nová kolekcia snubných prsteňov pre leto 2019 Eternity, z našej dielne Danfil.

A žili spolu šťastne až naveky

Čo sa skrýva pod názvom kolekcie Eternity? Možno vám niečo napovie preklad tohto názvu, ktorý znamená „večnosť“. A práve večnosť je s láskou na celý život nerozlučne spojená rovnako tak, ako svadobný deň so snubnými prsteňmi.

Trblietanie rukám sluší

Ženy na trblietanie drahých kameňov nedajú dopustiť a práve nimi je kolekcia snubných prsteňov Eternity posiata. Na svoje si tak prídu všetky nevesty, ktoré chcú svoje okolie oslniť trblietavými kameňmi vsadenými do bieleho zlata.

Snubné prstene Danfil

S našou firmou nezískate len vysoko kvalitné snubné prstene navrhnuté podľa najnovších trendov, ale tiež doplnkové služby v podobe rytiny na snubné prstene, ktorá je zadarmo, rovnako ako luxusná darčeková krabička bielej farby so zlatým logom Danfil a certifikát pravosti kameňa, v prípade nákupu snubného prsteňa s diamantom. Ak si prajete prsteň presne podľa vašich predstáv, môžete využiť výrobu šperkov na mieru podľa vášho návrhu.

Navštívte naše nové stránky

Nemôžete sa výberu snubného prsteňa, ktorý je symbolom vašej lásky, dočkať? Prezrite si bohatú ponuku na našich nových webových stránkach www.danfil.sk/snubne-prstene a vyberte si ten, ktorý vám padne do oka.

 

Nebyl nalezen žádný komentář