Jesenné čaro svadieb

Jesenné čaro svadieb

Aj napriek tomu, že sa najväčší podiel svadieb odohráva práve v lete, svadba na jeseň má svoje nezameniteľné čaro. Stačí iba niekoľko slov, aby sme vám popísali, aká môže byť jesenná svadba magická. Plápolajúce plamene, pestrofarebné šuchotajúce lístie, atmosféra dýchajúca romantikou a láska, ktorá je cítiť v chladivom jesennom vzduchu. Priblížme si, aké prednosti svadba zasypaná pestrofarebným lístím ukrýva.

Jesenné dekorácie

Jedným z najznámejších symbolov jesene sú farby. Škála jesenných farieb začína pri teplej hnedej cez oranžové až po červené odtiene. Práve tieto farby vás môžu inšpirovať pri výzdobe svadobnej sály. Využiť môžete prírodné materiály, či už pestrofarebné lístie, tekvice rozličných tvarov a veľkostí a šípky, ktoré dokážu rozžiariť svadobnú tabuľu.

Magické svadobné fotografie

Vďaka jesennej svadbe môžete ako kulisu svojich fotografií využiť samotnú prírodu, ktorá je veľakrát tou najkrajšou umelkyňou. Biele svadobné šaty v spojení s pestrofarebným lístím sa postarajú o to, aby mali svadobné fotografie nezameniteľnú atmosféru. Nemusíte sa ani zľaknúť v momente, keď bude vo váš svadobný deň pršať. Tiež farebný dáždnik, či výrazný pršiplášť a gumáky sa budú na fotografiách vynímať. A navyše, len tak niekto podobné fotografie mať nebude.

Svadobné menu s chuťou jesene

Jeseň sa môže ľahko premietnuť tiež do svadobného menu. Stačí doň zaradiť napríklad lahodnú krémovú tekvicovú polievku alebo chrumkavý jablkový závin a hosťom ponúknuť lahodný mok v podobe jablkového muštu.

K svadbe šperky patria

K jeseni, ktorá je zafarbená do teplých farieb a zlatých odtieňov sa hodia aj zlaté šperky, ktoré vám budú lichotiť najmä v momente, keď si oblečiete šaty vo farbe slonoviny. A pretože jeseň je plná farieb, farieb sa nemusíte báť, ani čo sa šperkov týka. Bez obáv siahnite po farebných kameňoch, ktoré sú neprehliadnuteľné.

Snubné prstene

Ani pri jesennej svadbe sa výberu snubných prsteňov nevyhnete. Pri výbere je dobré dbať na to, aby sa vám prstene páčili aj o niekoľko rokov. Ako vybrať dokonalé snubné prstene, ktoré si zamilujete? Inšpirujte sa naším článkom.

Nebyl nalezen žádný komentář