Kombinácia bielych a čiernych diamantov

Cierne a biele diamanty

Deň a noc, čierna a biela, kontrasty, ktoré pútajú pozornosť. Kontrasty pripomínajú dve stránky osobnosti každej ženy, nežnú a tajomnú. Stránky, ktoré nie je možné oddeliť, pretože obe dohromady vytvárajú perfektný celok. Vzácne čierne diamanty, ktoré spoločne s bielymi diamantami zdobia šperky, dávajú šperkom úplne nový rozmer. Čierna farba podtrhuje jas a pôvab krehkých bielych diamantov, ktoré sa spolu s čiernymi diamantmi trblietajú jasne ako hviezdy na oblohe, ktorá je prikrytá ťažkým čiernym zamatom.

Šperk, ktorý nestratí na svojej hodnote

Obľuba výnimočnej kombinácie bielych a čiernych kameňov rok od roku rastie. Čierno-biela kontrastná kombinácia je veľmi obľúbená napríklad na zásnubných prsteňoch. Jedno je isté, s nákupom čiernych i bielych diamantov získavate šperk, ktorý podčiarkne krásu a jedinečnosť každej ženy a zároveň sa stane výhodnou investíciou, ktorá nestráca na svojej hodnote. Práve naopak, cena diamantov stabilne rastie. Šperky s čiernymi a bielymi diamantami v sebe skrývajú nádych luxusu a eleganciu i nadčasovosť.

Biele diamanty

Biela farba symbolizuje čistotu, nevinnosť a láskavosť. Dodnes je biely diamant najobľúbenejšou farbou diamantu vôbec. Biela farba dokáže dokonale podčiarknuť lesk drahých kameňov, ktoré sú vystavené slnečným lúčom. Biele drahé kamene prinášajú ich nositeľke jasnú myseľ a sú vhodným doplnkom pre nové začiatky. A manželstvo je jedným z nich, a preto k zásnubným prsteňom biele diamanty neodmysliteľne patria.

Čierne diamanty
Čierne diamanty

Čierne diamanty

Čierne diamanty rok od roku získavajú na svojej obľube. Práve čierny diamant veľmi často zdobí šperky mužov. Čierna farba je symbolom stability a má spojitosť s prírodou. Ten kto nosí čierny diamant, poukazuje na svoju výnimočnú osobnosť, budí rešpekt a vzbudzuje dojem nedostupnosti.

 

Nebyl nalezen žádný komentář