Malé princezné a ich šperky

detské náušnice Cutie

K ženám krásne šperky neodmysliteľne patria. Tie najvzácnejšie väčšinou uchovávame už z dôb, keď sme boli malé a dostali sme ich k príležitosti narodenia alebo krstín. Obdivuje vaše malé dievčatko vašu šperkovnicu? Aj malé princezné si zaslúžia svoje vlastné šperky, ktoré im budú robiť radosť každý deň. Už ste videli našu ponuku detských náušničiek Danfil? Že nie? Teraz je správny čas si ju prezrieť, veď náušnice Danfil nosia aj dievčatká slávnych českých blogeriek.

Zoznámte sa s Danfil Kids Jewellery

Naša česká firma Danfil Jewellery sa zamerala tiež na ponuku náušničiek Cutie, ktoré sú určené pre malé princezné od 3 mesiacov až do 15 rokov. Tieto náušničky prepájajú najvyššiu kvalitu použitých materiálov s nápaditým dizajnom, ktorý padne do oka nielen vám, ale tiež malým slečnám. V ponuke Cutie nájdete viac ako 100 modelov, ktoré vo všetkých kombináciách prinášajú ponuku 600 unikátnych detských šperkov.

Srdiečko, alebo napríklad lienka?

Aký tvar náušničiek sa vášmu dievčatku bude páčiť najviac? Ak staviate na klasiku, prezrite si širokú ponuku kvapiek či kôstok. Hľadáte náušničky, ktoré budú rovnako roztomilé ako vaše dievčatko? Potom vás potešia tvary zvieratiek, srdiečok i kvetiniek.

Aká farba sa vám páči najviac?

Čo sa týka farby zlata, vyberať môžete medzi zlatom žltým, bielym a ružovým. Farbou zlata však výber nekončí, detské náušničky Danfil je možné osadiť farebnými kameňmi v 12 rôznych odtieňoch, v ponuke máme ale tiež detské náušnice s luxusnými diamantami.

„Poskladajte“ si náušnice podľa svojich predstáv

Chcete sami seba pasovať do roly šperkárov? Vďaka jednoduchému konfigurátoru na stránkach www.danfil.sk môžete vytvoriť svojmu dievčatku šperk priamo na mieru. Stačí si vybrať tvar, štýl náušničiek i zapínanie, farbu zlata i farbu kamienkov.

Príležitosti na darovanie náušničiek

Ako sme už spomínali v úvode, detské náušničky sa podľa zvyku dávajú dievčatkám k ich narodeniu, prípadne sú častým darčekom babičiek na ich krstiny. Príležitostí je však viac, svoju princeznú môžete obdarovať na Deň detí alebo na narodeniny či sviatok. Detské náušničky zo zlata sú veľmi vďačným šperkom, ktorý vydrží aj desiatky rokov.

detské náušnice cutie kids jewellery
detské náušnice danfil kids jewellery

Náušničky Cutie vo svete slávnych blogeriek

Zaujímajú vás postrehy žien, ktoré majú na internete svoje zaslúžené miesto? V súčasnosti blogerov deň za dňom pribúda, aktuálne ich môžete sledovať vo svete viac než 50 miliónov. Aj u nás sú blogerky veľmi obľúbené. A hneď niekoľko z nich, ktoré môžete nájsť pod prezývkami @simisekkh, @by_coco, @anna_kaha, @thejdukova, sa chvália náušničkami Danfil, ktoré zdobia ich malé princezné.

 

Nebyl nalezen žádný komentář