More lásky

More lásky

Ktorý mesiac praje zamilovaným viac než práve február? Mesiac, ktorý je naplnený bozkami a symbolmi zamilovaných, vďaka sviatku svätého Valentína, ktorý sa každoročne oslavuje 14. februára. Tento deň tiež priamo zvádza na romantickú žiadosť o ruku. Pripravili sme si pre vás tipy na oslavu svätého Valentína a priblížime vám tiež kuriózne žiadosti o ruku naprieč svetom.

Ako budete sviatok zamilovaných oslavovať vy?

Každý pár oslavuje sviatok svätého Valentína po svojom. Niektoré páry idú na slávnostnú romantickú večeru, iné tento deň trávia v pohodlí domova. Prajete si, aby bol tohtoročný Valentín výnimočný? Máme pre vás hneď niekoľko tipov.

Relaxácia? Áno, prosím

Ak sa už nemôžete dočkať prvých jarných dní, môžete si čakanie spríjemniť na wellness pobyte, ktorý sa tak stane nezabudnuteľným valentínskym darčekom. Masáže, vírivka a sauna, zážitky, na ktoré len tak nezabudnete.

Prajete si dávku adrenalínu?

Valentínsky zážitok, ktorý vám zrýchli pulz? Skočte do toho s partnerom po hlave a nadeľte si na Valentína nezabudnuteľný adrenalínový zážitok v podobe tandemového zoskoku, bungee jumpingu alebo letu balónom.

Už máte darček vybraný?

Chcete svojej polovičke darovať darček, ktorý bude mať vždy pri sebe a s každým pohľadom naň si na vás spomenie? Partnera určite potešíte novými hodinkami, ktoré mu budú ukazovať, koľko minút ešte zostáva do stretnutia s vami. Partnerke môžete venovať retiazku s príveskom, ktorý bude nosiť blízko pri svojom srdci.

Kuriózne žiadosti o ruku

Jedným z najväčších darčekov pre ženu však bude žiadosť o ruku. Nájdete inšpiráciu v tých najkurióznejších?

Žiadosť o ruku z rúk kúzelníka

Žiadosť o ruku ako zo sveta Harryho Pottera? Americký kúzelník poňal žiadosť o ruku skutočne originálne. Svoju vyvolenú požiadal, aby natočila jeho nový kúzelnícky trik, nemala pritom ani tušenie, čo sa na ňu chystá. Ako správny alchymista vytvoril spojením hliny a listov zásnubný prstienok, ktorým svoju polovičku požiadal o ruku. Kladná odpoveď na seba nedala dlho čakať.

Žiadosť pre milovníkov videohier?

Patríte k priaznivcom videohier? Potom by vás určite zaujala žiadosť o ruku dvoch zapálených hráčov videohier Phila a Anny. Phil kvôli svojej vyvolenej hacknul ich obľúbenú videohru a pridal do nej lokáciu, ktorá vyzerala úplne rovnako ako miesto ich prvej schôdzky. Hru tiež doplnil o hudbu z jej obľúbeného filmu Princezná nevesta. Odpoveď? Samozrejme áno.

Nepodarená žiadosť o ruku

Dlho pripravovaná žiadosť o ruku veľmi často súvisí so zaujímavou lokalitou. A ktoré miesta sú romantickejšie než tie, ktoré sú vytvorené prírodou? Američana Isaiaha Adamsa napadlo požiadať svoju drahú o ruku pri vodopáde v Thurmonte. Nečakal však, že žiadosť neskončí príliš šťastne. Prsteň mu totiž spadol a nenávratne skončil vo vodných hlbinách. Ani tento nešťastný incident však nezabránil šťastnej svadbe.

Darčeky z lásky len jeden deň v roku?

Zamilovaní by si svoju náklonnosť mali dávať najavo nielen jeden deň v roku, ale po celý rok. Ak vám sviatok svätého Valentína nič nehovorí, môžete svojej polovičke urobiť radosť ktorýkoľvek iný deň v roku. Práve darčeky, ktoré sú darované takzvane len tak, sú jedny z najkrajších.

 

Nebyl nalezen žádný komentář