Zlaté náramky Danfil – Nová kolekcia 2021

zlate naramky danfil

Valentín je za dverami a tento rok bude obzvlášť ťažké zariadiť pre svoju drahú polovičku večeru v obľúbenej reštaurácii a čokoláda alebo kvety nebudú mať taký úspech ako normálne. Dôvodov k oslave je ale oveľa viac a nemusia oslavovať len zamilovaní. Urobme z februára mesiac medziľudských vzťahov a vyjadrime lásku tým, ktorí v našom srdci zaujímajú špeciálne miesto. Darujte niečo, čo im každý deň bude pripomínať ich výnimočnosť a dôležitosť. Nechajte šperk hovoriť namiesto vás. Z našej novej kolekcie šnúrkových náramkov, ktoré kombinujú zlaté komponenty, diamanty a kvalitné čierne povrázky vyberiete to pravé.

Náramky s celozlatými komponentmi

Náramok so zlatým krížikom Danfil DLB5191
215 €
Náramok so zlatou kotvou Danfil DLB5192
215 €
Náramok so zlatým krúžkom Danfil DLB51933
225 €

Náramok so zlatým komponentom kruhu, anjelského krídla, krížika alebo kotvičky zaboduje u žien, ktoré milujú jednoduchosť a rady siahnu po šperku, ktorý im prinesie niečo viac, než len pekný doplnok. Dokreslia a podporí ich osobnosť, bude liečiť, zdobiť aj chrániť. Anjelské krídlo vyjadrí voľnosť a zabezpečí ochranu, kotvička zase zaručí obchodný úspech, nádej a odhodlanosť.

Jednoduché náramky

Náramok so zlatým srdiečkom a šnúrkou Danfil DLB5186
99 €
Náramok so zlatým krúžkom a šnúrkou Danfil DLB5187
99 €
Náramok so zlatým nekonečnom a šnúrkou Danfil DLB5188
99 €

Ak chcete svoj arzenál šperkov Danfil doplniť niečím novým a nevšedným alebo svoju šperkovnicu ešte len začínate zapĺňať, jednoduchý náramok s celozlatým jemným komponentom je to pravé. Zvoľte klasické srdce symbolizujúce lásku, znak nekonečna zasa môže predstavovať pevnosť a nekonečnú oddanosť rodine. Táto voľba je ideálna aj pre niekoho, kto šperky inak moc nenosí.

Zdobené diamantové náramky

Diamantový náramok so šnúrkou DF 5177
650 €
Diamantový náramok s kvietkami a šnúrkou DF5178
1 100 €
Diamantový náramok DF 5198 so šnúrkou
632 €

Svoj typ náramku si vyberie naozaj každý. Ak je vaše druhé meno trblietanie a lesk, bude kombinácia diamantov, rôznych farieb zlata, hrán a oblých tvarov jasná voľba. Medzi ručne a precízne vykonaným zapletaním vynikajú briliantové kytičky a celozlaté guličky. Doplňte náramkom svoje hodinky alebo ich noste samostatne viac dohromady.

Zaplétané zlaté náramky

Diamantový náramok DF 5198 so šnúrkou
649 €
Zlatý náramok so šnúrkou Danfil DLB5189
499 €
Zlatý náramok so šnúrkou Danfil DLB5189
499 €

Menej zlata, viac zapletanie a napriek tomu zachovaná jemnosť. U tohto typu náramku sa diamantové valčekmi alebo jednotlivé brilianty striedajú s celozlatými komponenty a detailne spracovanými uzlíky. Zapínanie je riešené praktickým predlžovacím a skracovacím mechanizmom, ktoré je nielen funkčné, ale prakticky zakončuje celé pletenie.

 

〉〉PREZRIEŤ VŠETKY NÁRAMKY 〈 〈

 

Čo je na náramkoch najlepší?

Nemusíte riešiť veľkosť ako u prsteňov, hodí sa pre mladú slečnu aj pre elegantnú ženu a majú symbolický význam. Úplne pôvodné náramky priateľstva už vznikali údaje u indiánov v Strednej Amerike. Potvrdzovali priateľstvo a lásku a mohlo byť do nich vpletené želanie, ktoré sa malo splniť, až náramok sám spadol z ruky.

My sme ich posunuli na vyššiu a luxusnejšie úroveň vďaka kombinácií briliantov, 14 karátového zlata, kvalitné šnúrky a precízneho predlžovacieho zapínanie, ktoré spadnutie nedopustí.

Nebyl nalezen žádný komentář