Noste šperky ako celebrity

Každá žena je už sama o sebe krásna, trochu lesku a trblietania briliantov však ešte nikdy nikomu neuškodilo, nie? 🙂 A o tom, že celebrity sa trblietavým diamantom blysknú radi, či už len cestou ráno pre kávu alebo na slávnostnom galavečere sa môžete presvedčiť v našom dnešnom článku. Inšpirujte sa u nás a doprajte si podobný skvost z kolekcie Danfil Diamonds aj vy. Či si kúpite šperk sama alebo sa páni inšpirujú pri výberu darčeka, môžete hovoriť o dobrej investícii. Krása každej ženy s briliantovými šperkami vynikne.

Reese Witherspoon

Známa americká herečka a filmová producentka rada nosí náhrdelník so symbolom nekonečna. My sme navyše pridali k náhrdelníku aj prsteň s tým symbolom.

Meghan Markle

Manželka britského kráľovského princa Harryho, vojvodu zo Sussexu, má v obľube jemné prstienky. Podobné môžete mať aj vy! Záleží na vás, či si vyberiete jemný briliantový prsteň alebo prsteň v štýle eternity.

Kate Middleton

V britskej kráľovskej rodine zostaneme:) Vojvodkyňa Kate Middleton dostala od svojho muža, princa Williama, vojvodu z Cambridge, krásny prsteň s modrým zafírom a briliantmi.

Sophia Loren

Talianska herečka Sophia Loren je aj napriek svojmu veku 84 rokov dodnes neobyčajne očarujúcou a pôvabnou ženou. Rada nosí výraznejšie náušnice s drahými kameňmi.

Marylin Monroe

Legendárna herečka Marilyn Monroe je známa vďaka svojmu tvrdeniu, že diamant je najlepším priateľom ženy. A práve dokonalé, trblietavé diamanty v podobe náušníc často zdobili túto výnimočnú ženu.

 

Nielen šperky týchto celebrít, ale aj vaše briliantové šperky majú a budú mať trvalú hodnotou.

Sledujte nás na Facebooku✓ a Instagrame

 

Nebyl nalezen žádný komentář