Nová kolekcia zásnubných prsteňov Agapé

Zásnubný prsteň väčšinou vyberáte raz v živote (až na výnimky). A preto by ste si mali dať nechať záležať. Prsteň by mal sedieť štýlu jeho nositeľky a pripomenúť vždy svojej nositeľke, keď sa pozrie na svoju ruku, ten jedinečný životný moment žiadosti o ruku. To miesto, vôňu vzduchu, to iné plynutie času a zvýšený tep. Toto dokáže zariadiť naša nová kolekcia zásnubných prsteňov Agapé, ktorá je plná klasických tvarov i netradičných detailov a predovšetkým luxusných diamantov. Prezrite si zblízka všetky dychberúci zásnubné prstene Agapé.

Šestnásť originálnych modelov dostupných v bielom, žltom alebo ružovom zlate s prírodnými diamantmi nezabezpečí, že povie áno. To musí muž vedieť sám. Ale ak viete, že vás miluje, tak verte, že s takým zásnubním prsteňom sa bude cítiť skutočne ako tá najdôležitejšia žena na svete.

Agapé pochádza z gréčtiny a označuje jednu z podôb lásky vyjadrujúce starostlivosť. Dokážte prsteňom svojej partnerke, že sa o ňu budete starať až do konca života.

Prečo si vybrať prsteň práve z tejto kolekcie:

Kameň podľa vášho želania

Drobný diamant alebo poriadny kameň aspoň s hmotnosťou jeden karát? Čokoľvek si budete priať, dokážeme splniť. Pomocou nášho konfigurátora si zvolíte diamant, ktorý bude zodpovedať vašej ideálnej predstave aj finančným možnostiam. Ak máte vlastný kameň, dohodneme sa individuálne na možnostiach vsadenie vášho diamantu.

Jedinečný dizajn

Vzhľad, ktorý je nadčasový, ale zároveň originálny. Inšpirovaný svetovou mytológiou a rozmanitými osobnosťami jedinečných žien. Každý prsteň z kolekcie má svoje meno, podľa ktorého nesie špecifické vlastnosti. Kombinácia unikátneho dizajnu a perfektného českého remeselného spracovania, kedy je každému modelu venovaná zvláštna starostlivosť dostane do kolien nielen vás, ale predovšetkým vašu drahú polovičku. Designer kolekcie je Ján Rucker, zlatník, ktorý má v krvi remeslo, víziu i kreativitu.

Certifikáty kvality kameňov

Ku každému prsteňa je samozrejmosťou dostať certifikát pravosti diamantu, ktorý popisuje všetky jeho kľúčové vlastnosti ako je brus, čistota, farba a hmotnosť. K diamantom nad 0,3 ct pribalíme aj certifikát od spoločnosti GIA, IGI alebo HRD.

Nebyl nalezen žádný komentář