Darčeky, ktoré tento rok pod stromčekom zažiari

privesky danfil laska viera nadej

To je nová kolekcia Láska, viera, nádej

Tohtoročnú vianočnú kolekciu sme stvorili pre vás, pre všetkých, pre ktorých bol tento rok náročnejšie ako leta predchádzajúce, pre tých, ktorí si prešli ťažkým časom, a napriek tomu si uchovali nádej na lepšie zajtrajšky.

Láska, viera, nádej – to sú symboly novej kolekcie kombinovaných príveskov. Viac ako inokedy sa teraz vraciame k viere, ktorú predstavuje krížik. Nemusí odkazovať len na náboženstvo, ale aj k viere v seba samého alebo v čokoľvek, čo vám pomáha nestrácať nadhľad. Kotva už od čias skúsených námorníkov predstavuje nádej na nájdenie bezpečného prístavu a návrate domov. A čo je dôležitejšie ako naši blízki? Rodinu a priateľov, na ktoré sa môžeme kedykoľvek obrátiť, sme premietli do symbolu srdca.

Každý si tento rok nájde klenot podľa svojho vkusu, či už milujte oslnivý lesk a ligot diamantov alebo dávate prednosť striedmosti celolesklého šperku.

Pre tých najnáročnejších, celkom 28 briliantov a trblietanie, ktorý ohromí – DF 5117

prívesok laska viera nadej

Prezrieť šperk

Pre milovníkov jemnosti, nenútenej elegancie a nežného lesku – DF5154

privesok láska viera a nádej

Prezrieť šperk

Pre milovníkov jednoduchosti, celozlaté doštičky bez diamantov – DF5113

privesok láska viera a nádej danfil

Prezrieť šperk

Nezabudnite nás sledovať na Facebooku a Instagramu. Budete prvý, kto sa dozvie o novinkách, zľavových akciách alebo vianočných súťažiach.

ᐅ ᐅ Pozrite sa aj na ďalšiu inšpiráciu na darčeky, ktoré môžu zažiariť ᐊᐊ

Nebyl nalezen žádný komentář