Šperky ako darček k narodeniu bábätka

Darovanie darčeka k narodeniu dieťaťa

Narodenie dieťaťa je jednou z najkrajších udalostí v živote. Túto udalosť je samozrejme potrebné náležite osláviť a darovanie darčeka k narodeniu dieťaťa je už nepísanou tradíciou. Veľmi často tak v okamihu narodenia dieťaťa vyvstáva otázka, aký darček zvoliť, či už pre mamičku alebo pre dieťatko. Mal by byť taký, aby vydržal na celý život a stal sa pripomienkou jedinečného okamihu, keď sa bábätko prvýkrát pozrelo na svet.

Darček, ktorý nestráca na hodnote

Jedným z najobľúbenejších darčekov k príležitosti narodeniu dieťaťa sú šperky, ktoré nestrácajú na svojej kráse ani po niekoľkých rokoch. Šperkom nemôžete urobiť krok vedľa, pretože väčšina žien súhlasí s tvrdením, že šperkov nie je nikdy dosť.

Prsteň

Darovanie prsteňa ako poďakovanie za to, že žena na svet priviedla dieťa, je jedným z najčastejších šperkov, ktorým muž obdarováva svoju ženu. Ruky žien preto veľmi často zdobia hneď tri prstene; zásnubný, snubný a prsteň za pôrod. To ako by mal prsteň vyzerať, záleží najmä na vkuse ženy. Aspoň kovom by však mal zodpovedať snubnému prsteňu, aby spolu tieto dva prstene ladili.

 

Šperky ako darček k narodeniu bábätka
Darček k narodeniu bábätka

Šperk s rytinou

Ďalším veľmi obľúbeným darčekom je šperk, na ktorom je vyryté meno dieťaťa a dátum narodenia. Najčastejšie je to prívesok, ktorý môže mamička nosiť v blízkosti svojho srdca.

Náušnice pre bábätká

Možno ešte niekde nájdete zlaté náušničky, ktoré ste dostali pri narodení. Tradícia darovania detských náušníc je stále aktuálna. Náušnice väčšinou dáva dievčatku babička, druhá babička môže dievčatko obdarovať príveskom do setu. Ide o šperky, s ktorými veľmi často dieťa vyrastá a nosí ich aj v dospelosti.

Danfil Kids, kvalitné zlaté detské náušnice

Veľký výber kvalitných detských náušníc nájdete na danfil.sk, kde si zároveň môžete pomocou jednoduchého konfigurátora vytvoriť náušnice podľa vašich predstáv.

Nebyl nalezen žádný komentář