Šperky k sviatočnému stolu

Šperky k sviatočnému stolu

Vianoce sú časom, ktorý v sebe ukrýva nezameniteľnú atmosféru. Pre niektorých z nás sú Vianoce dokonca tým najkrajším časom v roku. A Štedrý deň? Zaslúži si niečo výnimočné, či už v podobe slávnostného prestierania stola, vône vianočného pečiva, slávnostného oblečenia, či trblietania šperkov, ktoré pri rozsvietenom stromčeku priamo zažiaria. Urobte si radosť a vyberte si krásne šperky k sviatočnému stolu.

Sviatočná atmosféra so všetkým čo k nej patrí

Pre Štedrý večer síce žiadny dress code neplatí, väčšina z nás sa však oblieka do slávnostného oblečenia, napríklad v podobe pekných šiat vo vianočných farbách. Oblečenie, rovnako ako slávnostná štedrovečerná tabuľa, dokáže urobiť tento deň ešte výnimočnejším. Aby však bol váš outfit dokonalý, zaslúži si vyšperkovať. Vyberte šperky, ktoré vianočným dňom dodajú ešte slávnostnejšiu atmosféru.

 

Šperky k sviatočnému stolu
Šperky k sviatočnému stolu

Symbolické šperky

Ak neviete, aký šperk k slávnostnej tabuli zvoliť, vyberte si ten, ktorý je svojím tvarom so zimou a vianočným časom neodmysliteľne spojený, napríklad náušnice či prívesok v tvare snehovej vločky.

Rozžiarte Vianoce náušnicami

Šperkom, s ktorým nikdy nesiahnete vedľa, sú náušnice s perlou alebo náušnice s diamantom. Vedeli ste, že perlu vytvorí každá desaťtisíca perlorodka a že sú všetky diamanty staršie ako 3 miliardy rokov? Náušnice s perlami či diamantami sú jednoducho kúzelným darom prírody. A kúzla k Vianociam rozhodne patria.

 

Vylepšite váš vianočný outfit
Vylepšite váš vianočný outfit

Zvoľte jemný prívesok

Ďalším šperkom, ktorý povýši váš vianočný outfit, je prívesok. Nech už zvolíte prívesok s abstraktným tvarom, alebo siahnete po konkrétnom tvare, napríklad srdci, tento šperk si určite získa vašu pozornosť. A na vianočných fotografiách sa bude vedľa rozsvieteného stromčeka obzvlášť vynímať.

 

Nebyl nalezen žádný komentář