Šperky módnych ikon

šperky módnych ikon

Módne ikony časov minulých žiarili nielen vďaka filmovému plátnu, či sláve, ale tiež vďaka nádherným šperkom, ktoré ich zdobili. Tieto šperky sú rovnako nesmrteľné ako pôvab a krása žien, ktoré sa zapísali do dejín. Každá žena v sebe skrýva eleganciu a pôvab kráľovien, herečiek, či žien s neobyčajným talentom a každej žene budú slušať šperky s puncom minulosti. Poďte sa s nami pozrieť na neobyčajné náušnice, ktoré zdobili neobyčajné ženy.

Coco Chanel

Len máloktorá žena je s módou zviazaná tak, ako práve jedna z najslávnejších módnych návrhárok sveta Coco Chanel. Čo sa týka šperkov, stavila táto módna ikona na jednoduchosť. Z jej úst pochádza výrok: „Predtým než vyjdete z domu, dajte dolu jeden šperk.“ Vedela, že čo sa týka šperkov, niekedy je menej viac. Jej legendárnou kombináciou sú elegantné a nadčasové perly a jednoduché guľaté náušnice s tmavým kameňom dozdobeným trblietavými kamienkami.

Coco Chanel
Coco Chanel

Audrey Hapburn

Pôvabná herečka slávnych čierno-bielych filmov? Takmer každému sa vybaví ikonická, krehká herečka Audrey Hapburn, ktorá udávala vo svojej dobe módny smer ženám naprieč svetom. Prekrásna hviezda filmových plátien priznala, že mala slabosť pre perly. A jemné perlové náušnice i krehké visiace náušnice, ktoré často nosila, slušia všetkým ženám. Podčiarkujú ich jemnosť, krehkosť a ženskosť.

Audrey Hapburn
Audrey Hapburn

Sophia Loren

Talianska herečka Sophia Loren v sebe spája výstrednosť, eleganciu i ženský pôvab. Aj napriek svojmu veku, 83 rokov, je dodnes neobyčajne čarovnou a pôvabnou ženou, ktorá vie, čo jej sluší. Túto nádhernú herečku ste mohli vidieť ozdobenú najmä výraznejšími náušnicami s perlami a trblietavými kameňmi. Tie sú vhodným doplnkom pre výnimočné udalosti, majú dar rozžiariť každý outfit.

Sophia Loren
Sophia Loren

Marilyn Monroe

Vizáž i úsmev herečky Marilyn Monroe je nezabudnuteľný. Rovnako tak jej neuveriteľné herecké výkony a láska k móde a k šperkom. Diamant je najlepším priateľom ženy, tvrdenie, ktoré nedeliteľne s touto hereckou i módnou ikonou súvisí. A práve dokonalé, trblietavé diamanty v podobe náušníc často zdobili túto výnimočnú ženu. Diamanty sú dodnes unikátnym šperkom s trvalou hodnotou.

Marilyn Monroe
Marilyn Monroe

Princezná Diana

Na svete asi neexistuje známejšia princezná, než je práve princezná Diana. Táto žena sa zapísala nielen do dejín Veľkej Británie, ale do dejín celého sveta. Módny vkus Lady Diany je dodnes inšpiráciou pre svet módy. Jedným z obľúbených šperkov tejto výnimočnej ikony boli elegantné visiace náušnice s diamantami, ktoré v súčasnosti nosí vojvodkyňa Kate, manželka princa Williama, rovnako ako zásnubný prsteň so stredovým zafírom.

Princezná Diana
Princezná Diana

 

Nebyl nalezen žádný komentář