Nová kolekcia šperkov s farebnými drahokamy

farebné kamene danfil

Každý šperk má svoju dušu, svoj príbeh, ktorý môže rozprávať. Nová kolekcia šperkov s farebnými drahokamami vyzdvihne krásu a jedinečnosť každej ženy. Kombinácia precíznych ručne spracovaných detailov, 14 karátového ružového, žltého a bieleho zlata doplneného prírodnými kameňmi v pastelových odtieňoch pripomenie každej žene jej vnútornú silu, odvahu a sebavedomie. Hlavnú úlohu hrá originálna kombinácia originálna kombinácia topázov, olivínov, rodolitov, citrínov, diamantov, rubínov, a zafírov vybrúsených do tvaru oválu, slzy, kvapky, princessu, markízy alebo briliantu.

Prečo vybrať farebné drahokamy?

Každá žena sa chce cítiť výnimočná a s originálnym prsteňom, náušnicami alebo príveskom z našej novej kolekcie šperkov s farebnými drahokamy, ten pocit určite zažije. Ak pri výbere šperkov čelíte vždy nerozhodnosti, aký kameň si vybrať a nič sa vám nezdá dostatočne originálne, aj tento problém považujte za vyriešený. Navyše každý z kameňov má svoj význam, stane sa z neho váš osobný amulet, ktorý pomôže k naplneniu vašich prianí a snov. Topaz prináša lásku a hojnosť, olivín pomáha zlepšovať medziľudské vzťahy a manželstvo, rodolit podporuje tvorivosť a sebavedomie, citrín dodá životnú energiu, rubín prehĺbi vášeň a zafír upevní múdrosť a úprimnosť.

Náušnice s farebnými drahokamy

Zlaté dámske náušnice DF 4943
595 €
Zlaté náušnice DF 5055
454 €
Zlaté dámske náušnice DF 5044
436 €

Prívesky s farebnými drahokamy

Zlatý dámsky prsteň DF 4946
393 €
Zlatý dámsky prívesok DF 5059
366 €
Zlatý prívesok v tvare písmena K
313 €

Prstene s farebnými drahokamy

Zlatý dámsky prsteň DF 4946
393 €
Zlatý dámsky prsteň DF 5030
503 €
Zlatý dámsky prsteň DF 5036
347 €

Certifikát

Ku každému šperku samozrejme dostane certifikát pravosti. Ten vám popíše všetky detailné vlastnosti drahokamu ako je čistota, brus alebo farba.

〉〉PREZRIEŤ VŠETKY ŠPERKY S FAREBNÝMI DRAHOKAMY 〈 〈

Nebyl nalezen žádný komentář