Šperky v žiare ohňostrojov

Je to síce len jeden deň v roku, ale je to deň, ktorý si označenie výnimočný rozhodne zaslúži. O akom dni že to hovoríme? O Silvestri, ktorý je odetý do žiary a krásy ohňostrojov. Ak túžite v tento deň zažiariť tiež, zvoľte šperky, ktoré sú neprehliadnuteľné. Veľkú službu vám urobia náhrdelníky, náušnice i masívne prstene s farebným drahým kameňom. Jednou vetou sú to šperky, ktoré zatienia aj samotný ohňostroj.

Najligotavejší kameň

Hovorí sa, že diamanty sú večné a len máločo sa dokáže vyrovnať ich lesku a oslňujúcemu ligotu. Možno ste doteraz nevedeli, že z milióna vyťažených diamantov sa len jeden premení na skutočný šperk. Šperky zdobené diamantami sú výnimočné v každom ohľade, a preto si zaslúžia zažiariť tiež pri výnimočných udalostiach.

briliantový prsteň
Šperky v žiare ohňostrojov

 

Farebné kamene

Súhlasíte s tým, že Silvester je plný farieb? Tak prečo nevdýchnuť farby tiež do svojho silvestrovského outfitu napríklad v podobe drahých farebných kameňov? Červené kamene napríklad symbolizujú sebavedomie a vitalitu, ružové kamene lásku a prirodzenosť, modré kamene sú kamene pravdy, mieru a lásky. A zelené? Tie sú symbolom prírody a hojnosti. Akej farbe dáte na Silvestra prednosť?

Trblietanie + Výrazný šperk = Silvestrovský šarm

Zatiaľ čo k niektorým príležitostiam je vhodnejšie siahnuť po decentnom šperku, Silvester si trošku extravagancie zaslúži. Aj v tento deň však pamätajte, že menej je niekedy viac. A jeden jediný výrazný kúsok sa postará o nezabudnuteľný dojem. Tento rok napríklad praje výrazným náhrdelníkom alebo náušniciam. A vyčesané vlasy s výraznými trblietavými náušnicami budú bezpochyby zásahom do čierneho.

Briliantový prsteň a rodolit
Briliantový prsteň a rodolit

 

Neprehliadnuteľný prsteň

Prsteň je šperk, ktorý je veľmi často opomínaný, ak ide o snubný alebo zásnubný. I napriek tomu, že by niekto mohol povedať, že prsteň si nikto na prvý pohľad nevšimne, opak je pravdou. Aj výrazný prsteň môže zažiariť. Na Silvestra sa nemusíte báť siahnuť po kúsku, ktorý si získa všetku pozornosť a priláka pohľady okolia k upraveným rukám, ktoré sú jednou z mnohých ženských zbraní.

Nebyl nalezen žádný komentář