Svadobný plánovač

Svadobný plánovač

Plánujete svadbu? Svadba je jednou z najkrajších udalostí v živote nevesty, a preto je dôležité sa na túto veľkú udalosť náležite pripraviť aj čo sa sveta šperkov týka. Výber svadobných šiat, príprava pozvánok, výzdoba priestorov, výber torty… Zoznam vecí, ktoré je potrebné pred svadobným dňom zariadiť je skutočne veľký. Keď však budete všetko vybavovať s dostatočným predstihom a s pokojnou hlavou, je viac než pravdepodobné, že sa váš deň vydarí presne podľa vašich predstáv. Kedy vyberať snubné prstene, či šperky k šatám? Poradíme vám.

Výber šperkov k šatám

Svadobné šaty by ste mali vyberať s dostatočným predstihom asi 8 až 9 mesiacov pred svadbou, to isté platí aj o výbere šperkov, ktoré sú veľmi dôležitou súčasťou celkového vzhľadu nevesty. Kedy začať šperky vyberať? Ideálne 6 až 7 mesiacov pred svadbou. Vďaka tejto rezerve budete mať dostatok času si prípadne svoju voľbu rozmyslieť a zvoliť iné šperky. Veľmi obľúbené sú briliantové prívesky a náušnice.

 

briliantový prívesok
briliantový prívesok

Vyšperkujte ženícha

Dokonalá svadba sa skladá z jednotlivých detailov, preto by ste nemali pri plánovaní zabudnúť aj na vzhľad ženícha. Manžetové gombičky i spony na kravaty sú doplnkom, ktorý sa stane pomyselnou zlatou bodkou na outfite ženícha. Výber doplnkov pre ženícha naplánujte asi 4 až 5 mesiacov pred svadbou.

Snubné prstene

Snubné prstene by ste mali začať vyberať tiež asi 4 až 5 mesiacov pred svadbou. Výber neuponáhľajte, prstienky budú zdobiť vašu ruku desiatky rokov, preto by ste si mali pri ich výbere položiť otázku: Budú sa mi páčiť aj o niekoľko rokov?

 

Snubné prstene s diamantmi
Snubné prstene s diamantmi

Výroba šperkov na zákazku

Túžite po originálnych snubných prsteňoch a šperkoch na mieru? Pamätajte na to, že štandardne sa čas výroby originálnych šperkov pohybuje medzi 3 až 4 týždňami. Preto by ste opäť mali mať dostatočnú rezervu. S rezervou počítajte aj v prípade, že budete voliť šperky s gravírovaním alebo rytinou.

 

Nebyl nalezen žádný komentář