Zima klope na dvere

Zima klope na dvere

Z-z-z-zima? Že vždy v zime drkocete zubami a snažíte sa všemožne zahriať? Že pre vás hrubá páperová bunda nie je vhodným riešením, pretože nechcete ani v chladných dňoch stratiť svoju ženskosť a pôvab? Stavte na štýlové čapice, elegantné klobúky i hrejivé čelenky a svoj zimný outfit dolaďte trblietavými náušnicami a prsteňmi, ktoré rozžiaria aj ten najzachmúrenejší deň a svojimi tvarmi i leskom vám pripomenú to, čo je na zime najkrajšie.

Nie je čiapka ako čiapka

Čiapka a elegancia? Tieto slová idú dohromady vďaka aktuálnym trendom čím ďalej tým lepšie. Nepreberné množstvo dostupných farieb a materiálov vám umožní doladiť svoj outfit do posledného detailu. Stavíte na klasickú francúzsku eleganciu? Siahnite po štýlovej baretke, ktorá je jedným z tohtoročných trendov. Tiež pletená čelenka zdobená najrôznejšími aplikáciami je doplnkom, ktorý zahreje a zároveň pôsobí veľmi žensky a elegantne.

Elegancia menom Klobúk

Klobúk je veľmi špecifickým doplnkom, ktorý je považovaný za kultúrny a sociálny symbol. Vedeli ste, že je 15. január medzinárodným dňom klobúkov? Klobúk utvára pomyselnú zlatú bodku každého outfitu a už dávno neplatí, že je vhodný len pre elegantný štýl. Oblečte si kabát a rifle, nasaďte klobúk a môžete vyraziť do ulíc. Klobúk vás navyše ochráni pred dažďom i studeným vetrom. V zime môžete siahnuť po klobúkoch z tuhších materiálov i pletených klobúkoch, ktoré vás zahrejú.

Ozdobte svoju ruku prsteňom

Prstene s diamantami rozžiaria aj ten najzachmúrenejší deň a pri každej príležitosti podporia ženskosť a eleganciu. Siahnite po prsteňoch vo farbe zimy. Strieborná farba a trblietanie bielych diamantov vám vždy pripomenú krásu snehových vločiek.

 

Briliantové prstene
Briliantové prstene

Zima a náušnice? Áno!

Ani v zimných dňoch by ste nemali zabúdať na náušnice, ktoré budú vyzerať dokonale tiež v okamihu, keď si nasadíte už spomínanú baretku, klobúk alebo čelenku. Tento rok sú v móde originálne náušnice, takže sa nebojte siahnuť ani po nápaditejších kúskoch.

 

briliantové náušnice
Briliantové náušnice

 

Nebyl nalezen žádný komentář