Šperk, vhodný darček k promócii či maturite

Úspešné absolvovanie strednej či vysokej školy. Veľká udalosť v živote Vášho dieťaťa, partnera, kamaráta, vnúčaťa. Zakončenie niekoľkoročnej tvrdej práce, stresu, šťastných i menej šťastných zážitkov. Ukončenie štúdia a krok do ďalšej etapy života je určite dôvod na oslavu. Za maturitné vysvedčenie aj riadny titul už tradične patrí aj darček.

Tieto slávnostné udalosti si zaslúžia dar elegantný a štýlový. Veľké prekvapenie zaistíte oslávencovi aj v prípade luxusného prsteňa.

Ak oslavuje so školákom celá rodina a radi by ste dali dar za všetkých príbuzných, neváhajte využiť perfektné súpravy, ktoré potešia a zaujmú. Elegantný komplet šperkov je nedoceniteľnou odmenou za snahu školáka. Sú to šperky na akúkoľvek príležitosť. Podčiarknu osobnosť a dodajú šmrnc a glanc.

Ak potrebujete viac inšpirácie, nechajte sa očariť prekrásnymi zlatými náušnicami s briliantmi. Radosť doprajete oslávencovi aj v prípade, ak bude odmenou vkusný trblietavý prívesok s diamantom.

Prsteň s briliantom

Náušnice s briliantom

Prívesok s briliantom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jedným z tipov pre maturanta či vysokoškoláka je výber šperku v podobe symbolu podľa jeho dátumu narodenia. Znamenie zverokruhu je možné podľa vkusu oslávenca vybrať v dvoch variantoch. Zo zlata s diamantmi či zo striebra so zirkónmi.

V prípade maturity aj promócie je tradíciou dávať seriózny darček. Kvalitným šperkom vyzdvihnete význam udalosti a oceníte svoje deti, partnerov, kamarátov aj vnúčatá za všetku ich snahu v čase štúdií. Dáte im najavo, že ste hrdí a radujete sa s nimi z ich úspechov. Nepodceňte výber daru. Ide o deň, ktorý si oslávenec bude pamätať navždy.

Ukončenie štúdia a krok do ďalšej etapy života je určite dôvod na oslavu. Za maturitné vysvedčenie aj riadny titul už tradične patrí aj výnimočný darček.

Nebyl nalezen žádný komentář