U nás vianočné prípravy začali!

Nová kolekcia Danfil

Médiá, módny priemysel, lifestylové časopisy, svetová populácia, tí všetci na nás stále tlačia s novými a novými trendami, ktoré – ako inak – chceme nosiť tiež:) Inak to nebude ani vo svete šperkov, ba naopak. Ten je totiž veľakrát ďalej, než sa môže zdať. Kolekcia šperkov, podobne ako kolekcia oblečenia či topánok, vzniká o niekoľko sezón dopredu. Návrhári tých najúspešnejších módnych domov určujú, čo sa bude nosiť, aký bude trend sezóny a aké farby budú sprevádzať dané obdobie. Inými slovami, čo bude IN. Preto je aj pre nás nesmierne dôležité sledovať tieto trendy a vytvárať kolekcie, ktoré vám ale predstavíme až o niekoľko mesiacov neskôr. A verte, že je to niekedy na nevydržanie. Prečo? Čítajte ďalej:)

Fantázia na plné obrátky

Navrhovanie vianočnej kolekcie a celého konceptu je pre nás tým najkrajším obdobím z celého roka. Nielen preto, že si predstavujeme šťastie obdarovaného, keď si rozbaľuje svoj darček. Ale tiež preto, že vzniká už v lete a naša fantázia preto pracuje na plné obrátky. Preniesť sa v tropických letných teplotách do atmosféry zimy a Vianoc je skutočne vzrušujúce a v horúcich dňoch osviežujúce. Preto sa z našej firmy môžu ozývať vianočné koledy už v júni:)

Návrh novej kolekcie Danfil
Návrh novej kolekcie Danfil

Všetko má svoj pravidlá

Kolekcia vzniká výberom témy, podľa ktorej sa šperky navrhujú. Po schválení témy sa pracuje na produktoch a celom koncepte vizuálu zároveň. Je to proces, ktorý ide ruka v ruke a vyžaduje si zapojenie všetkých síl. Na dizajne šperku pracujú nielen návrhári ale aj grafici, manažéri dokonca i riaditeľ spoločnosti:) Medzitým na samotnom predstavení kolekcie pracuje iný tím, ktorý svoju víziu predstaví na prezentácii, kde nechýba načrtnutie atmosféry tzv. moodboard. Po jeho schválení nastáva výber z návrhov šperkov, ktoré putujú do výroby.

Výroba šperkov Danfil
Výroba šperkov Danfil

Šperky sa vyrábajú a my pracujeme ďalej na vizuáloch. Pripravujeme scénu, bookujeme modelky, fotografa, vizážistku, zaisťujeme styling. Všetky tieto prípravy sa potom spoja na deň fotenia. Šperky sa fotia na modelke a ide o živé fotky, čiže fotky na navodenie atmosféry a upútanie diváka. Tieto fotky dopĺňajú aj produktové fotky, ktoré slúžia na detailnejšie zachytenie šperku.

Fotenie kolekcie šperkov Danfil
Fotenie kolekcie šperkov Danfil

Predstavenie kolekcie

Nafotením kolekcie ale zďaleka nekončíme, a na scénu vstupujú grafické práce. Výsledné fotografie sa spracovávajú do bannerov, bilbordov, tlačových reklám a na sociálne siete. V tejto chvíli sa divák prvýkrát stretne s novými produktami. Mnohomesačný proces sa tak dočká svojho odhalenia a my už len dúfame, že sa vám bude páčiť:)

Inšpirovať sa na vianočné darčeky môžete už teraz na briliantove-sperky.sk/diamantove-sperky ➜

Nebyl nalezen žádný komentář