Halloween, ktorý si vaše deti zamilujú

halloween danfil

Deň, keď strašidlá ožívajú. Deň, ktorý je plný strašidelných zvukov i tajomnej atmosféry. Jednoducho deň, ktorý si vaše deti obľúbia. Aj napriek tomu, že u nás nie je Halloween ešte úplne zabehnutým sviatkom, medzi deťmi je veľmi obľúbený. V tento deň, ktorý ten rok pripadá na stredu 31. októbra, sa môžu deti zabaviť vymýšľaním strašidelných kostýmov a tešiť sa na sladkosti, ktoré s týmto sviatkom neodmysliteľne súvisia.

Kde sa vzal, tu sa vzal

Halloween je často považovaný za americký sviatok, ale málokto vie, že je to pôvodne sviatok keltský. Už v 16. storočí sa objavil zvyk chodiť v kostýmoch od domu k domu a vyberať potraviny výmenou za básničku. Do Ameriky sa Halloween rozšíril až v 19. storočí. Medzi najznámejšie symboly tohto sviatku patria tekvice, čarodejnice, masky, kostýmy a mačky.

Vydlabávanie tekvíc

Jednou z obľúbených aktivít pred príchodom Halloweenu je vydlabávanie tekvíc. To si určite obľúbia aj vaše deti, ktoré môžu dať tekvici novú strašidelnú tvár. Tekvica sa po vydlabaní a vložení sviečky navyše stane perfektnou jesennou dekoráciou vašej záhrady alebo interiéru.

Kostým na Halloween

Halloween je pre deti v podstate takým maškarným plesom, keď si môžu obliecť kostým a premeniť sa na svoju obľúbenú strašidelnú postavičku. Pred Halloweenom sú obchody plné najrôznejších kostýmov a strašidelných doplnkov. Kostým môžete ešte vyšperkovať špeciálnymi farbičkami určenými na maľovanie na tváre.

detské náušnice lienky
Detské náušnice lienky

Náušnice so zvieratkami

Ak chcete, aby bol tohtoročný Halloween pre vaše deti skutočne nezabudnuteľný, darujte im pamiatku v podobe náušníc so zvieratkami. Vybrať môžete náušničky s fialovým kamienkom, ktoré majú rady malé čarodejnice. Magické sú aj olivovo zelené kamienky. Alebo si vytvorte vlastné náušničky v online konfigurátore. My ich potom vyrobíme nielen pre vaše dievčatko, ale rovnaké urobíme aj mamičke.

detské náušnice slon
Detské náušnice slon

Sledujte nás na Facebooku✓ a Instagramu

Nebyl nalezen žádný komentář