Vlastným fotoateliérom to ešte len začalo. Pomôžete nám aj vy?

Svoje oznámenie môžeme vyjadriť mnohými umeleckými formami, básňou, piesňou alebo napríklad fotografiou. A práve tá posledná možnosť je zrovna pre nás tá najdôležitejšia. Pýtate sa prečo? Pretože každý šperk, ktorý vzniká od obyčajnej kresby, mení sa pred očami z návrhu do skutočných tvarov, prechádza rukami niekoľkých zlatníkov a šperkárov nesie svoj jedinečný príbeh, má svoju dušu. A ako lepšie preniesť emócie, ktoré do našich šperkov dávame než práve krásnou fotkou?

Fotoateliér Danfil

Keďže sa chceme stále vzdelávať, učiť sa nové a nové veci a prinášať vám čo najlepší servis, vytvorili sme si priamo v našej firme vlastný fotoateliér. Niekto má „dobré oko“ na fotenie od prírody, niekto ho musí získať časom, to podstatné na tom ale je, že veríme tomu, že práve reálne fotografie vám čo najviac uľahčia výber šperkov z pohodlia vášho domova. A o to predsa ide:)

 

Pomôžete nám aj vy?

Vlastným fotoateliérom to ale iba začalo. Teraz nás čaká dlhá cesta doplňovania všetkých fotografií na naše e-shopy a budeme veľmi radi, keď nám s tým pomôžete aj vy! Podeľte sa s nami o fotky s našimi šperkami a to nielen na sociálnych sieťach. Pošlite nám ich, prosím, na info@briliantove-sperky.sk, my ich vložíme k jednotlivým produktom a nielen, že sa potom možno nájdete na našom webe, ale tiež svojou spokojnosťou dáte najavo, že vybrať si nás, je jednoducho tá najlepšia voľba 🙂

Sledujte nás na Facebooku✓ a Instagrame

Nebyl nalezen žádný komentář