Jesenné trendy pre malé princezné

Detské náušnice Cutie Jewellery

Aj keď sa niekomu môže jeseň zdať sivá, je to práve naopak, jeseň je obdobím plným farieb. A farby sú všade, kam sa pozriete, vo farbe jesenného lístia aj vo farbe zlatého slnka. Chcete rozžiariť jesenný deň svojim najmenším? Každá malá parádnica si zamiluje zábavné náušnice so zvieratkami i náušnice s kamienkami vo farbách jesene. Ktoré z náušníc našej značky Danfil urobia vášmu dievčatku radosť?

Rozžiarte dievčatkám jeseň so značkou Danfil

Detské náušničky Danfil rozžiaria jeseň všetkým dievčatkám, či sú ešte maličké alebo už sú to väčšie slečny. Zdobia ich roztomilé zvieratká a krásne farebné kamene. Vďaka jednoduchému konfigurátoru navyše môžete vytvoriť osobité náušnice sami alebo s vaším dievčatkom presne podľa vašich predstáv.

Kamienky vo farbe jesene

Detské náušničky môžete vybrať nielen s kameňmi v 12 farbách od dodávateľov Swarovski alebo Preciosa, ale tiež s luxusnými diamantmi. Po akých farbách siahnuť na jeseň? Zvoľte kamienky v typicky jesenných farbách. Získa si vás žltá vo farbe slnka? Budú vášmu dievčatku slušať oranžové náušničky vo farbe jesenného lístia? Alebo romantická červená farba?

Žiarivá žltá

Ktorá farba lepšie rozžiari vaše dievčatko, než práve žltá, ktorá je farbou slnka a radosti? Táto farba vášmu dievčatku pripomenie teplé zlaté lúče slnka aj v zachmúrených jesenných dňoch.

 

Náušničky srdiečka
Náušničky srdiečka so žltými kamienkami

Radostná oranžová

Rovnako tak ako pohľad na pestrofarebné lístie vyvoláva radosť, aj pohľad na náušnice s oranžovými kamienkami zapáli radostné plamienky v očiach vášho dievčatka. Oranžová farba dodáva energiu do každého (jesenného) dňa.

 

náušnice s oranžovými kamienkami
Náušnice kvetinky s oranžovými kamienkami

Romantická červená

Ako jesenné lístie, ktoré sa dokáže zafarbiť tými najkrajšími červenými odtieňmi, zažiari na ušiach vášho dievčatka náušnice s červenými kamienkami. Rubínovo červená farba znázorňuje lásku a je jednou z najromantickejších farieb.

➔ Vyberte detské náušnice podľa farebnej typológie vášho dievčatka
Sledovať nás môžete tiež na Facebooku✓ alebo Instagrame

 

1 komentář