Späť do školy a rovno s novým šperkom

dětské náušnice danfil kids

Čas prázdnin je neúprosne za nami a blíži sa doba, keď sa deti chystajú do školy. Či už ide o vstup do prvej triedy, prechod na druhý stupeň alebo vstup do vyššieho ročníka, vždy v očiach detí ide o veľkú udalosť. Spríjemnite svojmu dievčatku prvé školské dni a oslávte nový školský rok šperkom, ktorý bude mať vždy pri sebe.

Danfil Kids, šperky pre deti

Česká značka Danfil sa zameriava na ponuku kvalitných náušníc pre deti vo veku 3 až 15 rokov. Ponúka unikátne šperky, ktoré spájajú krásny dizajn aj najvyššiu kvalitu materiálov. Originálne detské náušnice Danfil Kids potešia každé malé dievčatko a stanú sa šperkom, s ktorým bude vyrastať.

Visacie detské náusice Cutie
Náušnice pre bábätká Danfil

Šperk, ktorý sa nestratí

Jednou z tradícií pri narodení dievčatka je darovanie zlatých náušníc, vy si túto tradíciu môžete vytvoriť napríklad pri vstupe do prvej triedy. Zlaté náušnice, ktoré deti dostali ako malé, veľmi často opatrujú ako oko v hlave a stávajú sa pre nich učineným pokladom. Takéto náušnice sa veľmi často odovzdávajú z generácie na generáciu.

Detské náušnice kruhy
Detské náušnice kruhy

Široký výber materiálov i štýlov

Vďaka širokej ponuke značky Danfil si môžete vybrať z veľkého množstva dizajnov, či už hľadáte roztomilé, farbené detské náušničky, alebo elegantné náušnice, ktoré bude môcť vaše dievčatko nosiť aj o niekoľko rokov, určite si vyberiete. Kvetinky, lienky, srdiečka, či jednoduché tvary, je len na vás, aký šperk bude zdobiť uši vašej slečny.

Detské náušnice srdiečka s s červenými kamienkami
Detské náušnice srdiečka

Náušnice na mieru

Najkrajší darček je ten, ktorý je robený na mieru. Na stránkach www.danfil.sk môžete pomocou veľmi jednoduchého konfigurátor a vytvoriť šperk, ktorý bude jedinečný. Vybrať si môžete tvar, štýl, kamienky, materiál i typ zapínania. A výnimočný darček k vstupu vášho dievčatka do nového školského roka je na svete.

 

Nebyl nalezen žádný komentář