Február, mesiac zamilovaných

Február je mesiac, ktorý patrí zamilovaným nielen kvôli tomu, že dátum 14. 2. pripadá na sviatok svätého Valentína, teda sviatok lásky. Zasnežený mesiac, keď si zamilovaní ľudia môžu spoločne bez výčitiek zaliezť pod deku a užívať si vzájomnú blízkosť, jednoducho zamilovaným praje. Horiaci kozub a zasnežená príroda tiež vytvárajú nezameniteľnú atmosféru pre romantickú žiadosť o ruku alebo zimnú svadbu. Bude február priať tiež vašej láske?

Zakrúžkujte si v kalendári 14. 2.

Sviatok svätého Valentína, deň, ktorý praje zamilovaným. Pre niekoho je to však len ďalšia príležitosť na vyjadrenie lásky. Nech už máte vzťah k tomuto dňu akýkoľvek, nemali by ste naň zabudnúť. Vašej polovičke, ktorá robí váš život krajším, určite urobí radosť bozk, kytica alebo krásny šperk.

Briliantové zlaté srdce
Briliantové zlaté srdce

Mesiac, ktorý praje žiadosti o ruku

Ako sme už naznačili v úvode, mesiac február je ideálnym obdobím pre romantickú žiadosť o ruku. V prípade, že si pred svoju vyvolenú kľaknete na svätého Valentína, bude vašu žiadosť sprevádzať romantická atmosféra, ktorá je s týmto dňom spojená. Svoju milú však môžete požiadať aj v iný deň. O nezameniteľnú atmosféru sa postará tiež zasnežená horská chata.

Prsteň s diamantmi a rubínmi
Prsteň s diamantmi a rubínmi

Zimná svadba

Zimné svadby sú čím ďalej viac obľúbené. Aj keď väčšina párov stále dáva prednosť teplejším mesiacom, zima má rozhodne niečo do seba. Najväčšia snehová pokrývka je u nás nameraná práve vo februári, takže je veľmi pravdepodobné, že sa nádhernou kulisou vašej svadby stane trblietavý sneh. Spomienky na váš deň budú jednoducho ako vystrihnuté z rozprávky. A svadobnými fotografiami so zasneženou krajinou každého okúzlite.

 

Nebyl nalezen žádný komentář